<< Tilbake
Hanne Louise Jonassen Salvesen
helsefagarbeider

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuada nibh, eu feugiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.


Helsefagarbeider med fagskoleutdannelse, miljøarbeid rettet mot mennesker med utviklingshemming og funksjonsnedsettelse. Jobber i en habiliteringsbolig.

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Fordi kommunen er en sikker arbeidsplass. Det er muligheter for utvikling og det er mange ulike yrkesgrupper som kommunen har behov for.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Det jeg liker best med jobben i kommune er å møte ulike mennesker og kunne utvikle meg. En har mulighet til å bytte arbeidssted i kommunen om det er ønske om det. 

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Mange ulike arbeidsplasser i Lyngdal kommune. Med flott natur og gode handlemuligheter. Vi har noe for en hver smak som gjør at en har mulighet til å være kreativ i arbeidssituasjoner og oppleve mye. 

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Grey's Anatomy.

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Ja, jeg vil anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen.

Kontakt Hanne Louise på e-post: hanne.jonassen@lyngdal.kommune.no

Hanne Louise Jonassen Salvesen
helsefagarbeider
Alder
23
Arbeidssted
Lyngdal kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.