<< Tilbake
Hanne Vidringstad
Lærer

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuada nibh, eu feugiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.


Foto: Mona Hauglid

Lærer og trinnleder.

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg er ambassadør i #drømmejobben fordi jeg ønsker å informere unge voksne om mulighetene som ligger i det å være ansatt i kommunen. Jeg ønsker at de skal bli informert om dette og hvor mange muligheter det er. Jeg tror ikke alltid unge voksne tenker på at kommunen er et alternativ, for de vet for lite om arbeidsplassen.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Det jeg liker med å arbeide i min kommune er at vi har fantastiske arbeidstider, gode ordninger og man har mulighet for omplassering om man ønsker å prøve noe nytt.  På denne måten ligger mulighetene foran meg.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Grunnen til at jeg liker og anbefaler andre å arbeide og bo i min kommune er at man har alt. Man bor nærme både havet, fjellet og naturen. Her har man alt man måtte ønske.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Beste serieopplevelsen må være Outlander.

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Jeg vil virkelig anbefale andre å arbeide i kommunen. Her finnes det et hav av muligheter og man kan virkelig utvikle seg.

Kontakt Hanne på e-post: hanne.vidringstad@lyngdal.kommune.no

Hanne Vidringstad
Lærer
Alder
28
Arbeidssted
Lyngdal kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.