<< Tilbake
Janne Karin Nesheim
Rådgiver teknisk stab

Rådgiver i teknisk stab.

Foto: Mona Hauglid

Det er mye variasjon i type oppgaver og oppgavene varierer ofte over tid. Det kan være alt fra medvirkning i plansaker, ansvar for innbyggerdrevne prosjekter, skrive  politiske saker og svareut på henvendelser fra politikere og innbyggere, informasjonsformidling fra kommunalsjefen og ut i sektoren, bistå sektorens  enheter (eksempelvis har hun hatt praksisdager i kommunens driftsenhet, hvor hun både har fått prøvd seg på plenklipping og gulvvask). Også blir det stadig viktigere å jobbe og løse oppgaver, på tvers av fagområdene kommunen har ansvar for og med eksterne aktører. Dialog og samarbeid er generelt sett veldig viktig og det vil nok bli enda viktigere i framtiden, også for kommunene og de som jobber i kommunene.

Janne Karin har enmastergrad i offentlig politikk og ledelse med spesialisering innen endring ogomstilling i lokalforvaltningen, fra UiA.

I tillegg tilformell utdanning har hun også praktisk erfaring fra å ha være fylkestingspolitiker i Vest-Agder fylkeskommune, i studietiden.  Det at hun fikk muligheten til å tilegne seg praktiske erfaringer ved siden av studiene, har vært gull å ha med seg inn i stillingen som hun har i dag, sier Janne Karin!

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg ble aldri presentert for hvilke muligheter det eri å jobbe i kommunen, verken i studietiden eller som nyutdanna statsviter. Som ambassadør i #drømmejobben ønsker jeg å komme i dialog med unge, studenter og nyutdannede og fortelle dem om hvilke muligheter som finnes i kommunen som arbeidsgiver.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Noe av det jeg har satt veldig pris på i min jobb er at jeg har ledere som har gitt meg ansvar, latt meg få prøve meg fram, latt meg få komme med ideer, og som i etterkant har vært gode på å komme med tilbakemeldinger på den innsatsen jeg har utøvd i mitt arbeid. Sånne erfaringer motiverer! Også er de oppgavene som innebærer dialog og samarbeid med innbyggerne, noe som jeg finner veldig spennende og ikke minst lærerikt:)  

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Det som er spesielt bra med å jobbe i Lillesand kommune er de gode kollegaene jeg har her. Det å få være en del av et arbeidsmiljø med så mange flotte mennesker, det betyr mye. En annen ting som er bra med Lillesand kommune er at den ikke er så stor at man forsvinner i mengden.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Det er veldig gøy med førstegangstjenesten :) Og generelt sett synes jeg at det har kommet mange gode norske serier og filmer de siste årene.

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Har man interesse for samfunnsutvikling og det å jobbe med mennesker, er det å jobbe i kommunen noe jeg absolutt kan anbefale.

 Kontakt Janne Karin på e-post: janne.karin.nesheim@lillesand.kommune.no

Janne Karin Nesheim
Rådgiver teknisk stab
Alder
32
Arbeidssted
Lillesand kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.