<< Tilbake
Janne Linn Mykland Haugen
Hjelpepleier

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuada nibh, eu feugiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.


Hjelpepleier i hjemmesykepleien. Arbeidsoppgavene består i å observere og bistå og tilrettelegge slik at brukere kan mestre hverdagen sin på best mulig måte for seg selv og hvor de ivaretar sine egne ressurser. Dette kan være i forhold til måltider, hygiene, medisiner, det sosiale og aktivitet. I tillegg får en mulighet til utvikling gjennom å være med på grupper med fokus på for eksempel fallforebygging, ernæring, hverdagsrehabiliteringetc. Noe av det viktigste er kommunikasjonen med brukeren. Her kan en få myenyttig informasjon, men også bli kjent med brukeren. Kanskje er du den eneste brukeren får pratet med i løpet av dagen, da har en en gylden anledning til å lage dette øyeblikket til et lite lyspunkt i hverdagen for den enkelte.

Janne Linn tok videregående skole; GK Helse og Sosial og Vk1 og VK2 Hjelpepleier. Det som i dag er Helsefagarbeider.

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg ble spurt om å være representant for kommunen, noe som virket som en spennende utfordring.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Jeg får hjelpe mennesker med ulike utfordringer i hverdagen slik at de kan mestre hverdagen sin på best mulig måte for seg selv. Jeg lærer en hel del både av brukere og kollegaer. Og så vet jeg at det er en ganske sikker og trygg arbeidsplass for fremtiden. 

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Gjerstad er en trygg plass å bo. Særlig for barnefamilier. Det å jobbe i sin egen kommune er både fint, men kan også være utfordrende da man kan kjenne til brukere privat. Tjenestevei er kort og de aller fleste vet hvem som jobber hvor og hvor de er lokalisert.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Beste serie er definitivt Friends!

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

JA!

Kontakt Janne Linn på e-post: janne.linn.mykland.haugen@gjerstad.kommune.no

Janne Linn Mykland Haugen
Hjelpepleier
Alder
37
Arbeidssted
Gjerstad kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.