<< Tilbake
Kristine Pedersen
Sykepleier


Foto: Mona Hauglid

Teamkoordinator og sykepleier på korttidsavdeling, Marnadal hjemmesykepleie.


Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg og blimed for å få flere til å søke jobb i kommunen. Det hadde jeg selvfølgelig lyst til. Jeg har jobbet i kommunen siden 2001. Har tidligere vært med på utdanningsmesser på UIA og på videregående skole. Liker å treffe nye mennesker.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Jeg elsker utfordringene i kommunen. Jeg er glad i å jobbe med mennesker, glad i det kollegiale fellesskapet.

En har flere ansvarsområder, det er varierte arbeidsoppgaver. Det blir lagt til rette for at en kan jobbe med noe en brenner ekstra for.

Vi har et bra tverrfaglig samarbeid med flere etater, noe jeg synes er spennende.

Vi jobber hele tiden med å involverer pårørende og samarbeider med fastlegene. Jeg har jobbet de siste årene på korttidsavdelingen. Der kommer pasientene tidligere tilbake etter opphold på sykehuset, med behov for avansert sykepleie.

Ble ferdig utdannet som sykepleier i 2004. Jeg har tatt videreutdanning i lindring og hverdagsrehabilitering. Jobber som kreftkontakt og leder i Lindrende team i kommunen. Vi har vært pådrivere i kommunen for godt pasientforløp. Sjekklister på korttids som har gitt resultater.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Jeg er så glad i pasientene og deres pårørende. Kjenner mange fra hjemmesykepleien. Bor i Marnardal og jobber her. Det kjenner jeg er kjempepositivt. Vi har et godt arbeidsmiljø med mye latter og glede. Vi kan grine sammen når noe er trist, og vi ler i neste øyeblikk. Vi støtter hverandre kollegialt. Vi får faglig påfyll. Vi har en god ledelse. Det er en arbeidsplass hvor det stadig er endringer.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Jeg har i sommer sett en serie som heter Et sted å høre til. Det var en koselig og fin serie, som var avslappende å se på. En annen anbefaling er serien Prison Break , Amerikansk action- og dramaserie.

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Det kan jeg virkelig anbefale. Du er sikret entrygg og god jobb. Gode avtaler gjennom  KS. Samtidig får du brukt deg selv som sykepleier og menneske. Det er varierte og spennende oppgaver. Du lærer litt om alt. Finner gjerne ut om det er noe en ønsker å fordype seg ekstra i og arbeidsgiver kan legge til rette for at det kan gis videreutdanning og arbeidsoppgaver knyttet opp til interesser og evner.

Kontakt Kristine på e-post: kristine.pedersen@lindesnes.kommune.no

Kristine Pedersen
Sykepleier
Alder
41
Arbeidssted
Lindesnes kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.