<< Tilbake
Lina Janovskis Netland
Sykepleier

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuada nibh, eu feugiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.


Foto: Mona Hauglid

Fast 100% stilling som sykepleier i Pleie- og omsorgstjenesten. Jobber i vikarpool som vil si at jeg er rundt på alle avdelingene i enheten, der det er behov for sykepleier; somatisk, demens, korttids og hjemmebaserte tjenester.

Det er varierte arbeidsoppgaver, hvor det i bunn og grunn handler om å ivareta pasientene, hjelpe dem med det de ikke lenger klarer selv. Utenom dette er det ulike administrative-  og rutine oppgaver som skal utføres. Oppgavene varierer utfra hvilken avdeling/sone hun jobber. Linea sier at du gjerne må ta kontakt om konkrete spørsmål knyttet til dette!  

Utdannelsefor å bli sykepleier: 3 år på videregående. Deretter 3 årig bachelor iSykepleie. Hvorav ca 50% av Sykepleie utdannelsen er praksis.

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg er ambassadør for #drømmejobben fordi jeg ønsker å nå frem med at kommunen er en trygg, og spennende arbeidsplass hvor du er med å videreutvikle og bygge opp din egen kommune.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Det jeg liker best med jobben min er variererte, utfordrende og spennende arbeidsdager hvor jeg møter ulike pasientgrupper i alle aldre. Vi har et bredt tverrfaglig samarbeid. Jeg lærer mye hver dag. Jeg har blitt selvstendig, og tryggere i min rolle som sykepleier etter jeg begynte å jobbe i kommunen. Og jeg vet hele tiden at jeg jobber med trygge rammer i forhold til lønn, pensjonsordninger, permisjonsordninger etc.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

I Sirdal jobber vi i naturskjønne omgivelser. Det er ulike velferdstilbud som følger med ansettelse, eksempelvis tilgang til treningsrom, lån av kommunal hytte ved sjøen, eller leilighet i Kristiansand sentrum. Mulighet for leie av Kommunalt hus, eller leilighet. Håper det er flere som vil jobbe og bo i Sirdal. Ledige stillinger ligger på kommunens hjemmesider, ellers kan de ulike enhetene kontaktes ved interesse for å jobbe i vår kommune. 

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

The good doctor.

Kontakt Lina på e-post: I_heldal@hotmail.com

Lina Janovskis Netland
Sykepleier
Alder
26
Arbeidssted
Sirdal kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.