<< Tilbake
Carina Severinsen
Sykepleier og tjenesteansvarlig

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuagiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.


Tjenesteansvarlig i hjemmesykepleien 100% fast stilling og vikar på Legevakten.

Foto: Mona Hauglid

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg ønsker å inspirere andre sykepleiere til å søke jobb i kommunen.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Elsker mine kollegaer og det gode arbeidsmiljøet vårt. Arbeidsdagen er variert, jeg får jobbe selvstendig og er med på å påvirke arbeidsdagen.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp i din kommune?

Arendal er jo en fantastisk fin by! 

Hvis man er glad i Sørlandet og det milde klimaet så er jo Arendal den perfekte plassen å bo med verdens (i mine øyne) fineste skjærgård, flotte turområder og alt du trenger av fasiliteter når det kommer til butikker, fritidstilbud  og natur! Så er Arendal passe stort, men ikke for lite slik at det blir kjedelig. 

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Anbefaler spesielt nyutdannede sykepleiere å jobbe noen år I hjemmesykepleie. Dersom man får seg en jobb på sykehuset på en hjerteavdeling eller for eksempel en urologisk avdeling så, blir man veldig flink på akkurat det fagfeltet.  Jobber man i hjemmesykepleien, så blir man kanskje ikke ekspert på en spesiell ting, men til gjengjeld blir man flink og får erfaring på flere ting.

Pasientene er sykere når de blir skrevet ut fra sykehuset nå enn før.  Og i jobben i hjemmesykepleien er det alt fra barn, unge og gamle. Det er pasienter med et komplekst sykdomsbilde; psykiatri, kreft osv. Du lærer deg mange prosedyrer og får brukt alt det du har lært mens du studerte, og får mulighet til å danne deg erfaring med mye av det du kanskje ikke har kommet bort i mens du studerte.  

På et sykehus har du dine kollegaer og legen rett ute i gangen, mens i hjemmesykepleien lærer du deg å måtte jobbe selvstendig og stole på din egen vurdering.

Kontakt Carina på e-post: carina.severinsen@arendal.kommune.no

Carina på jobb

Carina Severinsen
Sykepleier og tjenesteansvarlig
Alder
33
Arbeidssted
Arendal kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.