<< Tilbake
Line Eielsen Malde
Samfunnsøkonom

Foto: Mona Hauglid

Line er utdannet samfunnsøkonom og arbeider i staben til rådmannen med økonomi. Staben har ansvar for de overordnede styringsdokumentene til kommunen som budsjett, tertialrapporter og årsregnskap. Staben er rådgiver for alle enhetsledere som har et økonomiansvar og har i tillegg mange ulike spesialistoppgaver som krever økonomikompetanse.

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg er ambassadør for å være med på å vise bredden i de oppgaver og stillinger en kommune har. Å arbeide med kommuneøkonomi er spennende, krevende og gir mulighet for en svært allsidig hverdag. Det er viktig at nye arbeidssøkere vet hvor mye spennende vi kommuneøkonomer gjør og generelt hvor mye spennende som skjer i kommunene.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

En kommune forvalter mye penger som skal brukes til innbyggernes beste. Å arbeide i spenningsfeltet politikk og økonomi, og å arbeide for å få mest mulig ut av kommunens ressurser opplever jeg som en svært samfunnsnyttig jobb. Spennende og utfordrende oppgaver, og å arbeide med noe jeg opplever som samfunnsnyttig er viktig for meg for å trives i jobben.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Jeg bor i Grimstad og arbeider i Arendal. Jeg opplever Arendal som en flott kommune å arbeide i. Vi har et god tfaglig miljø, er av en viss størrelse og jeg opplever kommunen som innovativ og det skjer stadig nye ting.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Truman show, West Wing og the Crown.

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Absolutt! Selv har jeg vært i både privat og statlig sektor før jeg kom til kommunen. Jeg overraskes fortsatt over det store spekteret av oppgaver en kommune har.

Kontakt Line på e-post: line.eielsen.malde@arendal.kommune.no

Line på jobb.
Line Eielsen Malde
Samfunnsøkonom
Alder
39
Arbeidssted
Arendal kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.