<< Tilbake
Ole Martin Josdal
Pedagogisk leder i barnehage

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuada nibh, eu feugiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.


Foto: Mona Hauglid

Pedagogisk leder i barnehage og A-lags trener i fotball på fritiden.

Ole Martins  jobb erenormt variert. Ingen dager er like. Han har ansvar for å sikre barnas trivsel og utvikling. Han skal lage pedagogiske planer ut fra arbeidsverktøy som de skal bruke i barnehagen. De planene skal legge til rette for at barna får erfaringer og kjennskap til de forskjellige fagområdene. Her kan man finne på utrolig mye gøy, og man kan ha spennende prosjekter over lengre perioder. Fantasien setter grenser her, og det er viktig å fange barnas interesser. Ole Martin har også personalansvar for de han jobber sammen med. Det han liker best med jobben er å gjøre noe godt for andre. Sammen med foreldrene skal de legge til rette for at barna for gode forutsetninger for livs mestring.

Han gikk førskolelærer på UIA. Det som nå heter barnehagelærer. 3 åring bachelor studie. Utrolig gode år.Han husker godt alle det gøye tingene de gjorde og alle de gode sosialestundene!

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg synes det er givende å bidra for felleskapet. Liker godt å formidle/selge ideer. Tanken på å formidle viktigheten av en trygg og god jobb er viktig. Se bare på situasjonen som har oppstått under Covid-19.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Det beste med jobben min er å gjøre noe godt for andre.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Det beste med å bo og jobbe i Sirdal Kommune er felleskapet. Alle kjenner alle og vi har enormt med «goder» i kommunen som innbyggerne nyter godt av.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Er det lov å si Tv2 Sport Premium? 😊

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Absolutt!

Ole Martin Josdal
Pedagogisk leder i barnehage
Alder
30
Arbeidssted
Sirdal kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.