<< Tilbake
Per Ivar Feldal
Hovedverneombud jurist

Quisque tincidunt, diam at pulvinar dignissim, nisi velit suscipit arcu, eu dignissim est turpis eget massa. Nullam facilisis justo in urna interdum, et dignissim arcu accumsan. Aenean sed malesuada nibh, eu feugiat odio. Nam semper tristique ante vel vehicula. Nam purus urna, sodales non facilisis nec, aliquet vitae ligula. Nunc vestibulum blandit blandit. Aenean tincidunt vel urna finibus suscipit. Suspendisse facilisis tincidunt diam sit amet tristique. Aliquam pharetra varius gravida. Integer suscipit iaculis libero.


Foto: Mona Hauglid

Er opprinnelig jurist, men har nå verv som hovedverneombud i Grimstad kommune.


Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg synes det er viktig å få frem de mange fordelene ved kommunen som arbeidsplass. Det er interessant å kunne fortelle unge om jobben og kommunens betydning for oss innbyggere.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

For meg er kommunen en trygg og sikker arbeidsplass. Arbeidsforhold er godt regulert og det er gode systemer for medbestemmelse. Som hovedverneombud får jeg innblikk i mange spennende prosesser og det er givende å jobbe systematisk for å bidra til en helsefremmende og meningsfylt arbeidssituasjon for ansatte i kommunen. Jeg har jobbet i sosialtjenesten og erfaringen med å være med å bidra til radikal endring av menneskers livssituasjon oppleves veldig meningsfylt og givende.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettoppdin kommune?

Grimstad er en ganske stor kommune, som gjør at det er mulig å opprettholde fagmiljøer på mange områder. Grimstad kommune består av mange medarbeidere som er dedikert til jobben sin, som er stolt av den og som ønskerå bidra til at Grimstad skal være et godt sted for alle. Jeg trives godt blant kollegene mine.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Det er et vanskelig valg, men jeg må nok her trekke frem en film fra 80-tallet med Tom Cruise, hvor han spiller flyveren med kallenavnet Maverick, nemlig Top Gun. Det er mange filmer jeg har sett flere ganger, men denne har jeg nok sett en 7-8 ganger, i tillegg til enkelte scener flere ganger enn det.

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Jeg vil absolutt anbefale jobb i kommunen. Det er mange muligheter og det er bruk for nær sagt alle yrkesgrupper i en så stor organisasjon som Grimstad kommune.

 

Per Ivar Feldal
Hovedverneombud jurist
Alder
47
Arbeidssted
Grimstad kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.