<< Tilbake
Sarah Halleland
HR Rådgiver


Foto: Mona Hauglid

Rådgiver i personalavdelingen og back-up i lønnsavdelingen.

Sarahs arbeidsoppgaver er i hovedsak å utarbeide arbeidsavtaler, behandle permisjonssøknader og sykefraværsoppfølging, registrere sykefravær, fakturabehandling og svare på henvendelser fra ansatte i kommunen. Er med i tilsettingsutvalget så jeg lager stillingsannonser og er med på rekrutteringsprosessen når vi trenger nye medarbeidere. Jeg er også under opplæring i lønnsavdelingen for å kunne kjøre lønnsutbetaling. I tillegg til dette hender det at jeg sitter i servicetorget og jeg er sekretær i beredskapsgruppa.

 Hun har en bachelor i statsvitenskap.

Hvorfor er du ambassadør i #drømmejobben?

Jeg er ambassadør i #drømmejobben fordi jeg har inntrykk av at det er få som vet hva de som jobber i kommunen egentlig gjør, dette har jeg lyst til å være med å rette opp. Jeg ønsker å vise andre hvor bra det er å jobbe i en kommune og synliggjøre fordelene og mulighetene man får.

Hva er det du liker best med jobben din i kommunen?

Det jeg liker med min jobb er at den er så allsidig. Jeg jobber i en liten kommune og har mine faste oppgaver, men samtidig så har jeg fått utrolig stort handlingsrom og tillit fordi jeg viser at jeg er interessert i andre oppgaver også. Jeg startet i jobben høsten 2019 og har allerede fått være med på mye mer enn jeg så for meg da jeg takket ja til denne stillingen, og dette bidrar til at jeg trives ekstra godt.

Hva er det som er spesielt bra med å jobbe og bo i nettopp din kommune?

Det som er spesielt bra med å jobbe i Iveland kommune er at man fort får muligheten til å gjøre andre/flere ting hvis man viser engasjement og fleksibilitet. Vi har stor tillit til hverandre og et veldig godt arbeidsmiljø. Vi ønsker det beste for hverandre og spiller hverandre så gode vi bare kan.
Det som gjør Iveland kommune så bra å bo i er at det gode oppvekstvilkår, har inntrykk av at folk her har en sterk følelse av tilhørighet. Det finnes også gode idrettsanlegg og man er omringet av mye fin natur, samtidig er det kort vei til Evje, Vennesla og Kristiansand.

Hva er din beste serie eller filmopplevelse?

Parks & Recreations.

Vil du anbefale andre å lete etter en jobb i kommunen?

Uten tvil!


Sarah Halleland
HR Rådgiver
Alder
30
Arbeidssted
Iveland kommune
Lurer du på noe?

Har du noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Takk! Du vil motta svar så fort vi har mulighet
Oops! Something went wrong while submitting the form.